середа, 12 січня 2011 11:46

Азаров викликав губернаторів на килим

Азаров викликав губернаторів на килим

Прем'єр-міністр Микола Азаров просить профільних міністрів розібратися із підвищенням цін.

Про це він сказав у вступному слові на засіданні Кабміні.

"Вцілому по Україні коливання цін на товари продуктової групи у грудні минулого року були незначними, але як пояснити регіональну разючу різницю у цінах та темпах зростання. Бо наприклад хліб з муки першого сорту по країні зріс на 1,4%, а в Сумській області аж на 6,5%, а в Івано-франківській майже на 4%. Крупа манна подорожчала вцілому на 6,4%, а у Волинській області на 33,2%. Чим пояснюється таке підвищення цін. У нас що, Волинська область в іншій державі знаходяться. Там що, не такі люди?", - запитав Азаров і доручив віце - прем'єру Тихонову і міністру АПК Присяжнюку проаналізувати ці прорахунки влади, а керівників областей, де було допущено суттєве зростання викликав на килим.

"Я також доручив під особисту відповідальність міністра АПК розробити помісячну програму контролю за ціновою ситуацією на продовольчому ринку",-наголосив він, додавши, що треба забезпечити селян усім необхідним для весняно-польових робіт.

Глава уряду також запевнив, що держава підтримає власників підприємств, які будуть вкладати гроші в агрокомплекс.

Нагадаємо, що експерти прогнозують у 2011 році підвищення цін на продукти харчування.

Раніше прем'єр пригрозив звільнити керівників регіонів через борги з ЖКГ.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров викликав губернаторів на килим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі