середа, 12 січня 2011 11:30

Азаров погрожує губернаторам кадровою "чисткою"

Азаров погрожує губернаторам кадровою "чисткою"

Прем'єр-міністр Микола Азаров обіцяє звільняти всіх регіональних керівників, які не впораються із заборгованістю в житлово-комунальному секторі.

Про це він сказав, відкриваючи засідання Кабміну.

"У 2010 році ми провели значну роботу зі зменшенням заборгованості бюджетним працівникам. Ми скоротили заборгованість на 500 млн грн, а в цьому році проблему із заборгованості по заробітній платі взагалі треба зняти з порядку денного", - підкреслив він.

Водночас прем'єр-міністр зазначив, що дуже важливим є питання розрахунків підприємств теплової енергетики за газ.

"Ми більш-менш якісно підготувалися до зими. Підготували житлово-комунальне господарство. Але вже не 10 січня. Через 3 місяці початку опалювального сезону борг теплоенергетики за газ без урахування "Київенерго" досяг більше 3 млрд. Гривень. За останні 3 місяці борг зріс більше, ніж у 3 рази", - наголосив він і сказав, що це дуже небезпечна тенденція.

"Тому я попереджаю регіональних керівників — якщо ви не наведете лад у цьому питанні, то ми будемо шукати спроможних вирішити цю проблему", - пригрозив Азаров.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров погрожує губернаторам кадровою "чисткою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі