субота, 12 березня 2011 00:40

Азаров назвав умову своєї відставки

Азаров назвав умову своєї відставки

Прем'єр-міністр Микола Азаров обіцяє що у 2012 році рівень життя українців суттєво покращиться.

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів.

"У 2011 році нам буде важко. Хоча, можливо, з другої половини цього року ситуація покращиться. У 2012 році нам буде набагато легше", - зазначив чиновник.

Говорячи про причини складної економічної ситуації,  прем'єр зауважив, що нинішня влада розраховується з величезними зовнішніми боргами. Крім того, за словами прем'єра у спадок від попередньої влади уряд отримав 15% дефіцит бюджету та 60 - мільярдний дефіцит НАК "Нафтогаз України".

"Нам вдалося скоротити дефіцит НАКу до 8 мільярдів гривень та дефіцит бюджету до 5% від ВВП, а сам ВВП виріс на понад 4%", - розповів він.

Відповідаючи на питання ведучого, що він буде робити, якщо плани не буде реалізовано Азаров сказав:"Якщо наш уряд не забезпечить сталий економічний розвиток країни і зростання добробуту наших громадян - я за це крісло не тримаюся".

"Я прошу наших співгромадян потерпіти певний час. Він невеликий, він вже оглядний. Принаймні, мені видно", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров назвав умову своєї відставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі