середа, 06 липня 2022 06:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Арестович розповів про "великі неприємності" для російської армії

Арестович розповів про "великі неприємності" для російської армії
У армії РФ серйозні проблеми з особовим складом. Фото: facebook.com/alexey.arestovich

У армії Російської Федерації більше не залишилося резервів.

Пауза у темпах наступу – провісниця великих неприємностей РФ найближчим часом, заявив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі "Фейгін LIVE" 5 липня.

"Ми все ще не бачимо резервів, які прибувають з РФ. Бачимо лише перекидання військ з одних ділянок фронту на інші. Це сумно для наступаючих, хоча російські війська навіть вже не можна назвати наступаючими", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ перекинула в Україну останній підрозділ, який ще не був на війні - Арестович

Арестович переконаний, що у російської армії серйозні проблеми з особовим складом, технікою, силами та засобами.

"Це як у Другу світову війну перекидання з фронту на фронт. Я ще вірю, що вони десь там щось ще зберуть. Щось навіть вони перекинуть, але насправді, якби могли зібрати, зібрали б вже і кинули", – додав радник голови Офісу президента.

На фронті в Україні зараз ведеться не лише фізична боротьба з російською артилерією, а й невидима – боротьба розуму. Ворог намагається бути хитрішим, щоб здолати Збройні сили України, а українці намагаються подавити противника у відповідь. Командир підрозділу аеророзвідки Дніпро-1 Дмитро Подворчанський анонсував учора "багато сюрпризів" для росіян.

Зараз ви читаєте новину «Арестович розповів про "великі неприємності" для російської армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі