середа, 16 вересня 2020 22:43

Арахамія вважає, що монобільшість може розколотися

Арахамія вважає, що монобільшість може розколотися
Арахамія вважає, що фракція "Слуги народу" може розколотися. Фото: "Акценты"

Фракція "Слуга народу" може розколотися.

"Такі сценарії є, й вони опрацьовуються", - сказав голова фракції Давид Арахамія в ефірі програми "Хард з Влащенко" на телеканалі "Україна 24".

"Не можна ігнорувати цей факт з одного боку. З іншого боку ми ж, певною мірою, на політичній розтяжці", - заявив Арахамія.

Він додав, що не потрібно виганяти депутатів з фракції при кожному скандалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський шантажував Раду розпуском - Лерос про своє виключення

"Кожен раз, коли хтось щось робить, журналісти, і громадськість кажуть: "Давайте виженемо його з фракції". Для мене ж народний депутат - це на довгій дистанції якась кількість голосувань. Це можуть бути дуже важливі і системні для країни закони. Якщо ми будемо ось так розлучатися з цими людьми, то в кінці ми дійсно не зможемо нічого приймати, у нас не буде для цього достатньої політичної волі", - вважає Арахамія.

Один з членів українського уряду незабаром буде відправлений у відставку. Про це сказав лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі телеканалу "Наш". Він уточнив, що з ймовірністю у 80% змінять одного міністра.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія вважає, що монобільшість може розколотися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі