пʼятниця, 12 березня 2021 22:12

Арахамія вибачився перед українцями

Арахамія вибачився перед українцями
Арахамія каже, що не побачив розмітки, бо був сніг.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вибачився перед українцями за те, що припаркував свій джип на пішохідному переході під Офісом президента. Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

"Я тільки що, десь годину тому заплатив штраф. Дякую патрульній поліції, тому що вони оперативно втрутились в процес і оштрафували мене.

Хочу також принести вибачення всім громадянам України і жителям столиці. У мене виправдань немає", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одіозний "слуга" Шевченко "води в рота набрав" після запитання про BMW за 2,5 млн грн

"Я, як звичайна людина, не користуюся державним водієм, державним авто. Я користуюся своїм власним авто і завжди самостійно за кермом. Як і будь-який водій можу іноді порушувати і звичайно сплачую штрафи і несу відповідальність, яка передбачена законом.

Там був сніг, трошки недосконала робота місцевих комунальних служб. Був сніг і я не бачив взагалі розмітки. Там де я парконувся, якраз виїжджала машина. Я фактично став на теж місце", - сказав "слуга".

12 березня Давид Арахамія приїхав в Офіс президента Володимира Зеленського і запаркувався на пішоходному переході під світлофором. Фото опублікував журналіст Михайло Ткач.

Поліція оштрафувала нардепа на 510 грн.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія вибачився перед українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі