понеділок, 24 жовтня 2011 16:28

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Апеляцію у справі Тимошенко подадуть завтра у двох примірниках - Турчинов

Апеляцію у справі Тимошенко подадуть завтра у двох примірниках - Турчинов

Апеляція на рішення Печерського райсуду Києва щодо "газової справи" стосовно екс-прем'єра України Юлія Тимошенко буде подано у двох примірниках, як очікується, у вівторок.

"Сьогодні вранці захисники зайшли до слідчого ізолятора, оскільки були вихідні, і у них не було можливості поспілкуватися (з Тимошенко). Я очікую, що після 18.00 вони вийдуть з Лук'янівського СІЗО, і тоді ми отримаємо інформацію", - сказав на брифінгу у понеділок заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, відповідаючи на запитання, коли буде подано апеляцію на рішення Печерського суду.

За його словами, Тимошенко сама хоче довести це питання до кінцевого варіанту, вона особисто повинна була підписати скаргу і подати її до суду через адміністрацію СІЗО. "Що стосується паралельного надання, страхувального подання з підписом Юлії Володимирівни, я не виключаю, що це буде завтра, після того, як вони сьогодні зможуть з нею поспілкуватися", - сказав Турчинов.

"Що ж стосується головної апеляційної скарги (підписаної Тимошенко), то вона вже повинна знаходитися в адміністрації слідчого ізолятора", - додав він.

За його словами, Тимошенко хоче сама підписати свою апеляційну скаргу і за законом має право на це. Згідно з процедурою, така скарга передається до суду через адміністрацію СІЗО.

"Інше питання, що для того, щоб вона (скарга) не пропала ... буде дубль і паралельно буде ще одна аналогічна скарга, спрямована адвокатами до суду", - також пояснив Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Апеляцію у справі Тимошенко подадуть завтра у двох примірниках - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі