субота, 07 серпня 2010 17:03

Януковича назвали послідовником Гітлера

Януковича назвали послідовником Гітлера

Прем"єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв називає виявом фашизмом порушення кримінальної справи стосовно Черкаської обласної організації БЮТ.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua

"Янукович з Азаровим застосовують фашистську тактику. Вони тільки проти опонентів порушують кримінальні справи. Я уявляю як би ми порушували кримінальні справи за той безлад та брехню, яку вони розповсюджували рівно рік тому", - зазначив парламентар.

"На мій погляд, коли кримінальна справа порушується по факту, що цей уряд та цей президент оббрехали народ, заявивши, що жодного підвищення тарифів не буде, а натомість піднімають їх майже на 50%, а потім ще на 50%. Це свідчить про одне - влада використовує фашистські методи. Далі відкриють концентраційні табори де інакомислячі будуть перебувати. Сталін, Гітлер-це все в одному ряду. Тепер туди можна занести Януковича", - зазначив парламентар.

"Якщо політики та народ будуть мовчати, то в подальшому в нас буде те, що було в Німеччині та СРСР", - підкреслив Соболєв.

Водночас парламентар запевнив, що БЮТ готує відповідь на такі дії влади, проте не уточнив яку саме.

"Ми будемо боротися з фашизмом так само як боролися у всьому світі і так само як боролися зі Сталінським режимом, іншого тут не дано. Ніхто мовчати не буде", - резюмував Соболєв.

Нагадаємо, що міліція порушила кримінальну справу проти Черкаської облорганізації БЮТ. З офісу ж осередку було вилучено листівки з критикою президента Віктора Януковича та уряду Миколи Азарова.

Зараз ви читаєте новину «Януковича назвали послідовником Гітлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі