субота, 14 лютого 2009 12:18

Янукович зупинить самопіар співаючого Черновецького

Янукович зупинить самопіар співаючого Черновецького

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що проблеми столиці є результатом боротьби мера Києва Леоніда Черновецкого з Блоком Юлії Тимошенко.

Про це він сказав в ефірі Шустер Live в ефірі телеканалу Україна.

"Такі, я б сказав, номера, які відколює Черновецький у місті Києві...їх я просто по-іншому не можу назвати...не можна цього робити. Але до цього призвела безконтрольність центральної влади. Фактично регіони кинуті на самовиживання", - сказав Янукович.

"Ніхто не приймає участі в житті регіонів. За столицю йде боротьба давно відомої партії БЮТ. І от це протистояння Черновецького і БЮТ, воно привело до того, що нагромадилася величезна кількість проблем", - зазначив він.

Як зазначив В.Янукович, цього року бюджет Києва недофінансований на суму близько 8 млрд. грн., тобто на 30%. За його словами, сьогодні а слід вирішувати проблеми недофінансування бюджету.

"Ми взяли участь в тому, щоб зупинити київську владу", - заявив Янукович, маючи на увазі відсторонення від ведення сесії секретаря Київради Олеся Довгого.

Він сказав, що після понеділка "будуть здійснені наступні кроки".

"Наша позиція буде однозначно, щоб скасувати от ці...нововведеннями їх не назвеш...от цю еквілібристику, яку сьогодні почав Черновецький у місті Києві", - підкреслив Янукович.

"Йому потрібно побільше займатися містом, а поменше займатися самопіаром і пісні ці розспівувати, і розповідати людям як він їх любить. Потрібно займатися конкретними справами. Але в той же час я вважаю, що місту треба приділити увагу з боку уряду", - додав він.

За матеріалами Українська правда, УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Янукович зупинить самопіар співаючого Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі