понеділок, 14 лютого 2011 17:24

Янукович знайшов спільну мову із Онопенком

Янукович знайшов спільну мову із Онопенком

Президент України Віктор Янукович та голова Верховного Суду України Василь Онопенко обговорили питання подальшого реформування судової системи, функціонування ВСУ та наступних кроків вдосконалення роботи судової влади.

Як повідомила прес-служба голови держави, сьогодні Янукович  провів зустріч  із Онопенком.

Нинішня зустріч стала продовженням теми розмови, що відбулась у серпні 2010 року, на якій Голова Верховного Суду України Василь Онопенко підтримав запроваджену президентом України реформу, зазначивши, що запропонований Януковичем Закон України "Про судоустрій і статус суддів" містить позитивні напрацювання фахівців ВСУ, які знаходять підтримку суддівського корпусу, голови та суддів Верховного Суду України.

Нагадаємо, раніше голова ВСУ Василь Онопенко заявляв, що під час зустрічі із президентом Віктором Януковичем він говоритиме про проблеми свого суду і своєї сім'ї.

Як відомо, проти доньки Онопенка і його зятя порушили кримінальні справи. Сам Онопенко вважає, що влада таким чином намагається усунути його з посади голови ВСУ.

Зараз ви читаєте новину «Янукович знайшов спільну мову із Онопенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі