вівторок, 08 лютого 2011 22:45

Онопенко вірить, що Янукович врятує його сім'ю від переслідувань

Онопенко вірить, що Янукович врятує його сім'ю від переслідувань

Голова ВСУ Василь Онопенко під час зустрічі президентом Віктором Януковичем говоритиме про проблеми свого суду і своєї сім'ї.

Про це він розповів сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу".

"Президент повинен мати об'єктивну інформацію, що твориться у правосудді. Фактично судова система розбалансована", - наголосив Онопенко.

За його словами, він буде говорити про Верховний суд у першу чергу.

"Про проблеми, які є у правосудді. Про проблеми, які пов'язані із захистом прав і свобод громадян. Про те, що сьогодні 30% постанов про арешти громадян скасовуються судами як незаконні. Про те, що у нас найвищий серед європейських країн показник арештів", - розповів голова ВСУ.

Онопенко також сподівається, що глава держави вислухає і його сімейні проблеми.

"Якщо президент знайде можливість поспілкуватись про мої родинні справи, то я йому теж доповім. На мій погляд і за моєю інформацію, він не повністю володіє ситуацією навколо моєї сім'ї. Вірю, що президент, після того як отримає вичерпну інформацію, буде реагувати відповідним чином", - сказав він.

Як відомо, проти доньки Онопенка і його зятя порушили кримінальні справи. Він вважає, що влада таким чином намагається усунути його з цієї посади.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Онопенко вірить, що Янукович врятує його сім'ю від переслідувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі