понеділок, 10 жовтня 2011 15:32

Янукович запевнив, що у взаєминах з Росією длотримується національних інтересів

Янукович запевнив, що у взаєминах з Росією длотримується національних інтересів

Президент України Віктор Янукович заявляє, що у взаєминах між Україною і Росією утримується паритет з обох сторін, але українська держава завжди відстоює свої національні інтереси.

"Ситуація, яка зараз внесла якийсь дискомфорт у газові відносини, - це тільки одне питання, в якому нам довелося і доведеться ще попрацювати, щоб з цієї ситуації правильно вийти. Тут не можна звинувачувати або вішати ярлики на когось - хто краще або хто гірше. У нас (між Україною і Росією) рівноправні взаємини, і ми цей паритет повинні витримувати. До речі, ми його витримуємо з обох сторін ", - сказав Янукович в інтерв'ю грецькій газеті "Ethnos tis Kyriakis", повідомляє прес-служба президента.

При цьому він підкреслив: "Коли мова йде про національні інтереси, звичайно ж, ми завжди будемо відстоювати наші національні інтереси".

Янукович також запевнив у незмінності своїх поглядів і прогнозів: "... вибудовування стратегічних відносин з Росією, поновлення добросусідських відносин з Росією".

"Я не змінюю свою точку зору. Нам вдається вирішувати питання наших торговельно-економічних відносин. У нас з Росією в цьому році товарообіг складе більше $ 50 млрд", - додав президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович запевнив, що у взаєминах з Росією длотримується національних інтересів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі