пʼятниця, 26 листопада 2010 16:43

Янукович заговорив про вступ України до Митного союзу з Росією

Янукович заговорив про вступ України до Митного союзу з Росією

Віктор Янукович допускає вступ України до Митного союзу Росії, Білорусії і Казахстану після дотримання відповідних процедур, зокрема, внесення змін до Конституції України.

Про це глава держави сказав під час спільної прес-конференції з президентом РФ Дмитром Медведєвим.

"Мені задають питання, чи може Україна вступити до митного союзу Росії, Білорусії і Казахстану? ... Це можливо, але у нас є процедури, які ми повинні пройти в Україну. Наприклад, зміни Конституції, які можливі і їх можна вирішити як у парламенті, так і на всеукраїнському референдумі ", - сказав він.

Янукович також не виключив, що до кінця року він проведе ще одну зустріч з президентом РФ.

"Ці 10 разів, які ми зустрічалися з Дмитром Анатолійовичем, ще не закінчилися, ще не закінчився рік", - сказав Віктор Янукович.

Раніше прем'єр-міністр Росії Володимир Путін пропонував Україні приєднатися до Митного союзу. Зазначимо, що в разі вступу до Митного союзу Україні доведеться вести нові перемовини з членами СОТ стосовно укладання договорів про взаємний доступ на ринок товарів та послуг.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович заговорив про вступ України до Митного союзу з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі