субота, 12 березня 2011 11:53

Янукович забракував "обмежений" закон про амністію

Янукович забракував "обмежений" закон про амністію

Президент України Віктор Янукович застосував право вето до Закону Про застосування амністії в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Президента з посиланням на заступника глави Адміністрації Президента України Андрія Портнова.

Він повідомив, що прийнятий парламентом 17 лютого 2011 закон Про застосування амністії в Україні, на переконання глави держави, суттєво звужує права і свободи українських громадян і зменшує можливості застосування амністії до осіб, кримінальні справи стосовно яких перебувають у провадженні органів дізнання та досудового слідства , але не розглянуті судами.

Також заступник глави АП повідомив, що Янукович звернувся до голови Верховної Ради України Володимира Литвина з пропозицією якомога швидше розглянути у другому читанні та прийняти в цілому проект Закону України Про амністію.

Раніше, 14 січня повідомлялося, що Янукович заявив про необхідність спеціальної широкої амністії та помилування для дітей, які перебувають за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «Янукович забракував "обмежений" закон про амністію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі