понеділок, 21 березня 2011 23:17

Янукович та Азаров "кинули" підприємців - Запрудський

Янукович та Азаров "кинули" підприємців - Запрудський

Президент Віктор Янукович та прем'єр-міністр Микола Азаров - це "диригент та музиканти, які не вміють грати". Ці політики "кинули" українських підприємців.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова незалежної профспілки підприємців Луганської області Ігор Запрудський.

Зокрема, говорячи про "податковий" майдан, Запрудський зазначив: "З нами просто прокрутили наперстки. Ми приїхали з конкретними вимогами. До нас прийшли президент і прем'єр-міністр. Вони пообіцяли нам і сказали: "Розходьтесь люди, ми вирішимо ваші питання. Ми підемо на те, щоб дрібний та середній бізнес не постраждали, щоб робочі місця не скоротилися, щоб ви могли прогодувати свої сім'ї".

За словами активіста, підприємці повірили і розійшлися.

"Проте нас просто "кинули". Ту кількість перевірок, яка обрушилася сьогодні на малий бізнес, витримати неможливо. Податкова почала працювати за принципом пострадянської податкової. Ми приходимо здавати звіти, а до нас ставляться як до нелюдей. Це приниження. Вони хочуть перетворити народ на стадо. Ми цього не допустимо", - запевнив підприємець.

Запрудський озвучив основні вимоги українських бізнесменів.

"Податковий кодекс - переглянути, трудовий - відставити, житловий - відставити. Пенсійну реформу - відставити. В останній нам взагалі пропонують наших батьків, людей похилого віку просто завести в могилу. Ми не хочемо таких реформ. Ми хочемо прозорих реформ і починатися вони повинні з боротьби із корупцією в міліції, прокуратурі та судах. Почніть з цього, дайте можливість народу повірити, що ви дійсно хочете вивести країну з глухого кута", - резюмував активіст.

Зараз ви читаєте новину «Янукович та Азаров "кинули" підприємців - Запрудський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі