вівторок, 19 жовтня 2010 16:15

Янукович проігнорував суд проти себе

Янукович проігнорував суд проти себе

Апеляційний суд міста Києва повернув до Печерського райсуду позов Володимира Волосюка до Віктора Януковича стосовно заперечення Голодомору главою держави.

Таким чином, суд задовольнив низку клопотань Володимира Волосюка. Зокрема, щодо врахування факту фальсифікації судового процесу суддею Печерського районного суду Волковою у зв'язку з неналежною організацією фіксації судового процесу, коли важливі для справи факти і події не фіксувалися у журналі судового засідання.

Крім того, суд задовольнив клопотання про врахування факту намагання усунути Волосюка від розгляду справи.

Водночас, суд відмовив позивачу клопотанні про надання охорони, повідомляє прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

Розгляд апеляційної скарги Володимира Волосюка відбувся без присутності відповідача - Віктора Януковича та його представників, хоча суддя зазначила, що вони були повідомлені про час початку засідання.

27 квітня Янукович на сесії Парламентської асамблеї Ради Європи в Страсбурзі заявив, що вважає несправедливим називати Голодомор геноцидом українського народу.

Володимир Волосюк у своєму позові до президента України Віктору Януковичу про захист честі і гідності наполягає на публічному вибаченні глави держави за публічне заперечення Голодомору 1932-33 рр.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович проігнорував суд проти себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі