четвер, 11 березня 2010 17:26

Янукович представив наступника Луценка

Янукович представив наступника Луценка

Сьогодні президент Віктор Янукович представив на колегії міністерства внутрішніх справ нового міністра – Анатолія Могильова. Перед представлення були вжиті досить жорсткі заходи безпеки. Охорона перевіряла камери і фотоапарати, чергували кінологи з собаками. Колегію цілу годину тримали в залі до приїзду Януковича.

Янукович, представляючи перед правоохоронцями Могильова, сказав, що апарат міністерства має критично проаналізувати досвід його попередника.

"Міністерство треба перебудувати. Таким як при Луценку, воно не повинно бути. Деполітизація міліції зараз дуже важлива", - наголосив Янукович.

Янукович окреслив новому міністру і першочергові завдання - наведення порядку в правоохоронних органах, боротьба з ігноруванням заяв громадян про злочини, поліпшити роботу з попередження злочинів. Президент доручив забезпечити оптимізацію структури міністерства та підвищити рівень виховання особового складу.

"Міліція повинна відігравати провідну роль у встановлені партнерських відносин між людьми і владою", - заявив Янукович.

Не обійшлося і без курйозу. Президент пообіцяв почати наступ на корупцію. Для цього створять спеціальний антикорупційний орган.

"Корупція роз"їдає державу. Боротьба з нею буде принциповою. Для цього прийнята низка законів, які набирають чинності з 1 квітня (День сміху – ред.)", - заявив Янукович, що викликало сміх серед журналістів.

Наостанок президент  пообіцяв забезпечити міліціонерів транспортними засобами, сучасними засобами зв"язку, комп"ютерною технікою.

Новий міністр був не багатослівним.

"Дякую за довіру. Розумію складність завдання. Запевняю, що я та МВС їх виконає", -  пообіцяв Могильов.

Після цього пресу попросили залишити залу. Міністр залишився з керівництвом міністерства і відповідати на питання представників ЗМІ не став. 

Зараз ви читаєте новину «Янукович представив наступника Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі