вівторок, 27 вересня 2011 15:54

Янукович пообіцяв Платіні та уболівальникам влаштувати футбольне свято

Янукович пообіцяв Платіні та уболівальникам влаштувати футбольне свято

Україна докладе усіх зусиль, щоб фінальна частина Євро-2012 відбулася на гідному рівні та дійсно стала святом для мільйонів уболівальників.

Як повідомила прес-служба глави української держави, про це заявив президент Віктор Янукович під час зустрічі з президентом УЄФА Мішелем Платіні.

"Це історичні події в житті нашої країни, і чудово, що ми будемо перегортати цю сторінку разом з вами", - сказав Янукович, звертаючись до керівника УЄФА.

На переконання президента, інфраструктура, яка побудована зараз в Україні, слугуватиме й майбутнім поколінням.

Зі свого боку Платіні відзначив суттєвий прогрес, якого досягла Україна у підготовці об'єктів інфраструктури до Євро-2012. Президент УЄФА привітав Януковича з успішною роботою в цьому напрямку.

"Я був дуже вражений прогресом, якого досягла Україна у підготовці інфраструктури. Хотів би від імені усієї УЄФА привітати Вас, а також Бориса Колеснікова (віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури - ред.). Тому що ви зробили дуже хорошу роботу", - сказав Платіні.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв Платіні та уболівальникам влаштувати футбольне свято». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі