пʼятниця, 25 лютого 2011 12:24

Янукович пообіцяв довести зарплати до світового рівня

Янукович пообіцяв довести зарплати до світового рівня

Президент України Віктор Янукович визнав, що ціни в Україні є одними з найвищих у світі.

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів.

За його словами, ціни на товари мають відповідати зарплатам.

"Ми повинні зробити так, щоб цінова політика держави була не найвищою у світі, а як мінімум, щоб ми були у середині. Тому ми маємо увесь час слідкувати за цінами на товари і за відповідністю зарплатам. Поки цього зробити не вдалося, тому що ми тільки почали реформи. І в цьому році будуть розпочаті реформи по всіх сферах життєдіяльності. До цього ми залучимо якомога більше представників громадськості", - сказав глава держави.

Президент також запевнив, що з часом зарплати українців будуть відповідати світовим стандартам.

"Безумовно питання зростання цін на продукти харчування, тарифи - це болючі питання для суспільства. Ми не живемо на окремій планеті. На країну впливає те, що до нас завозяться енергоносії, частина товарів, яка ввозиться за світовими цінами. Як з цим бути? Підвищувати зарплати та наближувати їх до світових стандартів. Я буду робити все, щоб саме таким принципом ми користувалися у державній політиці", - зауважив глава держави.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв довести зарплати до світового рівня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі