вівторок, 20 вересня 2011 22:07

Янукович похвалився: Кожен четвертий українець кинув палити

Янукович похвалився: Кожен четвертий українець кинув палити

Президент України Віктор Янукович виступив на засіданні високого рівня Генеральної Асамблеї ООН з профілактики неінфекційних захворювань і боротьби з ними в Нью-Йорку. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Під час виступу Янукович назвав одним з пріоритетів державної політики України боротьбу з тютюнопалінням. У цьому питанні президент відзначив успіх, якого, на його думку, вдалося досягти завдяки низці заходів. Він зазначив, що Україна однією з перших в Східній Європі підписала відповідну Рамкову конвенцію Всесвітньої організації охорони здоров'я.

"Завдяки підвищенню акцизу, більш жорстким вимогам у торгівлі, забороні реклами, обмеження куріння в громадських місцях вже є відчутні результати: можна стверджувати, кожен четвертий кинув палити", - підкреслив Янукович.

Президент України у своєму виступі також відзначив успіх політики, спрямованої на боротьбу з травматизмом на дорогах. За його словами, завдяки комплексним заходам за три роки кількість загиблих у результаті ДТП в Україні зменшилася в 2,4 рази.

Нагадаємо, вчора, 19 вересня, президент України відбув до Нью-Йорка для участі в 66-й сесії Генасамблеї ООН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович похвалився: Кожен четвертий українець кинув палити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі