пʼятниця, 09 вересня 2011 11:27

Генсек ООН хоче за допомогою Януковича убезпечити світ від захворювань

Генсек ООН хоче за допомогою Януковича убезпечити світ від захворювань

Генеральний секретар ООН Бан Кі-мун запросив президента України Віктора Януковича на засідання високого рівня з профілактики неінфекційних захворювань та боротьби з ними за участі глав держав і урядів.

Як повідомила прес-служба глави української держави, у запрошенні Бан Кі-муна, надісланому Януковичу, зокрема, йдеться: "Хотів би скористатися нагодою та закликати Вас взяти участь у Засіданні високого рівня".

Генсек ООН розраховує, що завдяки Януковичу та його "відданості справі" вдасться вирішити проблему та зробити 2011 рік визначальним моментом спільних зусиль, спрямованих на прогрес усього людства.

Засідання високого рівня з профілактики неінфекційних захворювань та боротьби з ними відбудеться 19-20 вересня 2011 року у м. Нью-Йорк. На засіданні буде визначено план дій із забезпечення ефективної профілактики неінфекційних захворювань в усіх країнах і розширення доступу до лікування та догляду у всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Генсек ООН хоче за допомогою Януковича убезпечити світ від захворювань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі