середа, 14 листопада 2007 11:26

Янукович поговорив з міністрами по-дружньому

Прем"єр-міністр Віктор Янукович доручив секретаріату Кабміну розробити план роботи до кінця року.

Про це він сказав, відкриваючи засідання уряду в середу, наголосивши, що Кабінет міністрів "повинен показати стійкість".

"Серед тут присутніх міністрів більшість стане депутатами, разом із мною. Ми отримаємо мандати, але життя продовжується ", - сказав прем"єр.

Водночас прем"єр підкреслив, що міністерства повинні виконувати поставлені раніше завдання.

"Я мав розмову з деякими міністрами, як кажуть, дружні розмови, і я запропонував, щоб чемодани, на яких сиділи, викинули подалі, а сіли й працювали. Тому що ваші підлеглі на вас дивляться і більшість працює, не звертаючи ні на що уваги", - зазначив Янукович.

За словами Януковича, початок роботи законодавчої групи на прикладі засідань підготовчої групи показує, що "що вона (робота) буде складною".

"Нам треба буде, врешті-решт, вчитися й навчитись домовлятися заради українського народу. Якщо цей інтерес буде попереду, ми домовимося. Якщо інтерес буде посади, крісла і так далі, тоді будуть проблеми", - сказав він, наголосивши, що політична боротьба не повинна заважати розвитку країни, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович поговорив з міністрами по-дружньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі