четвер, 06 січня 2011 12:42

Янукович побажав українцям нових сподівань і впевненості

Янукович побажав українцям нових сподівань і впевненості

Президент Віктор Янукович привітав українців з Різдвом Христовим.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Господь дав нам ласку дочекатися і цього року того визначного вечора, коли усі православні християни з надією вдивляються в небо, де сходить Різдвяна зоря. Зоря, що сповіщає про народження Божого Сина", - йдеться у вітанні Януковича.

"Я щасливий, що в ці хвилини ми разом, увесь православний світ, славимо дитя Господнє і з вірою та любов'ю дивимося в перспективу Нового року, який, ми маємо надію, принесе нам усім багато радості, здоров'я, мир та благодать на нашу землю", - зазначив він.

"Дай нам Боже щастя. Дай Боже кожній родині і кожній людині нових сподівань і впевненості в завтрашньому дні", - наголосив Янукович.

Привітала українців з різдвом і лідер опозиції Юлія Тимошенко.

"Це свято символізує народження – народження нових надій, нової віри, нового життя. Це – народження правди, честі і добра", - зазначила вона.

За словами Тимошенко, Різдво дає надію на перемогу добра над злом.

"Це свято упродовж більше ніж двох тисяч років дарує людям надію на життя вічне, на перемогу добра над злом. І я хочу, щоб ми саме після цього свята стали ще сильнішими в боротьбі за життя нашої країни і за кожну людину – за її права, за її можливості, за справедливість", - заявила Тимошенко, яку процитував її сайт.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович побажав українцям нових сподівань і впевненості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі