середа, 27 червня 2007 16:23

Янукович: План "Україна-НАТО" не передбачає швидкий вступ країни в НАТО

Прем`єр-міністр Словенії Янез Янша вважає зразковою співпрацю України і НАТО.

Таку думку він висловив сьогодні журналістам у Києві.

"Впродовж останні 10 років ця співпраця є практично зразковою. Не обов`язково бути членом НАТО, щоб добре співробітничати з альянсом. Багато країн не є членами НАТО, але вносять вагомий внесок у співпрацю з цією організацією", - сказав Я.ЯНША.

Прем`єр Словенії також назвав позитивним факт відсутності розбіжностей серед українських політиків з питання членства України в НАТО.

У свою чергу, прем`єр-міністр України Віктор Янукович зазначив, що питання про вступ України в НАТО вирішуватиметься під час загальнонаціонального референдуму.

"Ми прийняли черговий спільний план "Україна-НАТО" і будемо його виконувати. Цей план не передбачає вступ України до НАТО в найближчому майбутньому", - сказав Янукович.

Глава українського уряду наголосив, що політика співпраці України з НАТО "будуватиметься для досягнення спільної мети – створення ефективної європейської системи безпеки", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: План "Україна-НАТО" не передбачає швидкий вступ країни в НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі