середа, 28 травня 2008 09:30

Янукович переміг би Тимошенко на президентських виборах - опитування

Якби в найближчу неділю відбулися президентські вибори, то більшість українців проголосували б за Віктора Януковича. Такі результати дослідження, презентованого вчора в Києві Центром соціальних досліджень "Софія".

Згідно з результатами дослідження, якби вибори відбулися в найближчу неділю, то 25,3% опитаних віддали б свої голоси за Януковича, 23,1% за Юлію Тимошенко, 9,9% за Віктора Ющенка, 5,2% за Володимира Литвина.

В той же час велика кількість тих, кому важко відповісти - 7,3% опитаних, і тих, хто голосував би проти всіх - 6,9%.

Опитування проводилося з 7 по 14 травня в 2008 р. у всіх адміністративно-територіальних одиницях України (АР Крим, 24 областях, містах Київ і Севастополь). Всього було опитано 2016 респондентів у віці від 18 років.

Вибірка опитування представляє доросле населення України за основними соціально-демографічними ознаками (стать, вік, тип населеного пункту і регіон проживання). Метод проведення опитування - інтерв"ю "віч-на-віч" за місцем проживання респондента (вдома). Статистична погрішність не перевищує 2,2%.

Остров.

Зараз ви читаєте новину «Янукович переміг би Тимошенко на президентських виборах - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі