субота, 01 вересня 2012 11:36

Янукович обіймав Ольгу Сумську на відкритті школи у Києві
25

Перший дзвінок у школі №106 міста Києва
Фото: Фото: Наталя Чубенко
На відкриття школи завітав голова КМДА Олександр Попов
Школярі та батьки чекають на президента
Ганна Герман також не пропустила свято

Президент України Віктор Янукович відкрив відреставровану київську школу №106. Поруч із ним на святі першого дзвоника були міністр освіти і науки Дмитро Табачник, радник президента України із гуманітарних питань та соціальної політики Ганна Герман, голова КМДА Олександр Попов, "регіонал" Ян Табачник.

О 8.30 президент розпочав свою промову.

"Безумовно ми будемо усе робити, щоб наші освітяни були соціально захищеними, щоб з року в рік збільшувалась заробітна плата, і цей рік — не виключення. Ми виконаємо свій обов'язок перед освітянами", - пообіцяв Янукович.

Окрім цього, Янукович запевнив, що цього року побудують близько 40 шкіл із новітніми технологіями, а також більше 1000 сільських шкіл забезпечать автобусами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не захотів співати гімн України на відкритті школи

Також президент подякував акторці Ользі Сумській за її ініціативу відновити школу №106.

"Дорогі друзі! В історії вашої школи була така невеличка подія, на якій Ольга Сумська ініціювала відновлення 106-ої школи міста Києва по вулиці Некрасовій, 4. Я хочу подякувати Ользі за те, що вона вклала частину своє душі і серця, і любові до дітей. Тому я хочу привітати і її, і себе, і вас з цією подією, що ми разом досягли, що ми разом спроможні будувати такі навчальні заклади. Це означає - і наше спільне майбутнє", - сказав глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович попередив школярів, що від їхньої працьовитості залежатиме доля України

Янукович та Сумська вручили директорові школи документи на комп'ютерний клас. Президент побажав учням "доброго шляху" та привітав із початком навчального року. Потім розрізав символічну стрічку та офіційно відкрив школу.

Після виступу президента розпочалась урочиста частина Свята - промова заступника директора, танці дитячих колективів.

О 9.00 Янукович покинув школу. А учнів запросили до приміщення. Серед них була й донька Ольги Сумської та Віталія Борисюка п'ятикласниця Анна.

Зараз ви читаєте новину «Янукович обіймав Ольгу Сумську на відкритті школи у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

229

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі