понеділок, 11 червня 2007 08:15

Янукович не хоче сваритися з Путіним через тиранію в Україні

Заяви Президента Росії Володимира Путіна про тиранію в Україні не позначаться на україно-російських відносинах.

Таку думку висловив прем`єр-міністр України Віктор Янукович учора в інтерв`ю телеканалу "Інтер".

"Відносини між Україною і Росією, хочеться це кому-небудь, чи не хочеться, вони завжди будуть нормальними", - сказав Янукович.

Разом з тим прем`єр-міністр зазначив, що питання тиранії в Україні хвилює не тільки українців, але й сусідів – Росію та Європейський Союз. "Є різні точки зору. Я сказав би так – я сьогодні перш за все подивився на самих себе – в якій перебуваємо ми ситуації? Адже не випадково ми поставили питання про повернення в правове поле всіх проблемних конфліктів, що виникли під час політичної кризи. Це не випадково", - додав він.

Янукович підкреслив, що політичну кризу спровокували не коаліція, не Партія регіонів і не Янукович. "Це надмірне бажання за будь-яку ціну провести позачергові парламентські вибори. Це бажання опозиції, перш за все БЮТ і особисто Тимошенко, яку достатньо енергійно підтримав Президент України. Вони вибрали дуже складний шлях, оскільки природних причин для проведення дострокових виборів не було", - підкреслив глава уряду, передає УНІАН.

 

Зараз ви читаєте новину «Янукович не хоче сваритися з Путіним через тиранію в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі