понеділок, 13 грудня 2010 17:41

Янукович не хоче потрясінь і колотнечі

Янукович не хоче потрясінь і колотнечі

Президент України Віктор Янукович сподівається, що парламент вчасно прийме державний бюджет на 2011 рік. Про це він сказав в понеділок під час Ради регіонів.

"Своєчасне прийняття та реалізація бюджету на наступний рік має сприяти прискоренню економічного зростання та активізації регіонального розвитку. Це дозволить підвищувати рівень доходів наших громадян. Маю надію, що депутати, які співпрацюють у більшості, підтримають цей проект, і ми увійдемо у новий 2011 рік без потрясінь і політичної колотнечі", - зазначив президент.

Янукович зауважив, що бюджет є однією зі складових майбутнього національного плану дій щодо реформування. "Бюджет на 2011 рік сформовано на новій податковій базі. Його головне завдання – забезпечити умови сталого зростання, підвищити соціальні стандарти. По-друге, сама бюджетна політика 2011 року є невід'ємною складовою реформ", - підкреслив глава держави.

Він наголосив, що як президент, вимагатиме дотримання збалансованості державних фінансів з мінімальним дефіцитом до 3,5%, з прозорими процедурами збирання податків та використання бюджетних коштів.

Нагадаємо, відповідно до проекту держбюджету на 2011 рік, найбільш витратним для держскарбниці наступного року стане Державне управління справами, яке обслуговує діяльність президента.

На утримання "ДУСі" передбачено 1,34 млрд грн. Це найбільша сума, яку коли-небудь отримував апарат глави держави. Максимальний бюджет, який до цього виділявся на забезпечення діяльності президента, склав у 2008 році лише 1,24 млрд грн.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович не хоче потрясінь і колотнечі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі