середа, 05 жовтня 2011 14:10

Янукович наказав Пшонці особисто розібратись із смертю Індила

Янукович наказав Пшонці особисто розібратись із смертю Індила

Президент Віктор Янукович доручив генеральному прокурору Віктору Пшонці в двотижневий термін ретельно вивчити всі обставини смерті студента Ігоря Індила.

"Пропоную ретельно вивчити всі обставини смерті Ігоря Індила і дати правову оцінку; вжити за результатами роботи заходів реагування відповідно до законодавства", - говориться в дорученні глави держави, повідомляє його прес-служба в середу.

Генпрокурор повинен доповісти про результати цієї роботи особисто президенту.

Як повідомлялося, у травні 2010 року в Шевченківському райуправлінні міліції Києва помер 20-річний студент Ігор Індило. 28 травня минулого року в зв'язку з його загибеллю прокуратура столиці порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень співробітниками міліції. Справу порушено за ст. 365 Кримінального кодексу, санкція за якою передбачає позбавлення волі до 10 років.

30 вересня цього року Деснянський райсуд Києва в новому складі відновив слухання справи за звинуваченням міліціонерів Шевченківського райуправління. Адвокат потерпілої сторони просив суд повернути справу на дорозслідування, проте суд не знайшов для цього підстав. Раніше цей суд вже розглядав цю справу.

Наступне судове засідання призначене на 24 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав Пшонці особисто розібратись із смертю Індила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі