четвер, 08 вересня 2011 14:16

"Наші міліціонери - конкретні сволоти" - у Львові їх послали на три літери
6

Фото: Фото: Павло ПАЛАМАРЧУК

8 вересня під стінами універститету імені Івана Франка у Львові пройшла акція "Жовта картка міліції: друге попередження". Перехожим роздавали жовті картки.

На них було написано про права та обов'язки затриманих і міліціонерів. У такий спосіб організатори намагались ознайомити студентів з правилами поводження під час затримання.

"Жовта картка є символічним попередженням міліції. У ній закладений підтекст, що більше міліція не має права порушувати права затриманих. Адже практично щодня міліціонери порушують наші права і не виконують свої обов'язки. Правда, не всі ці факти доходять до широкого загалу. Найгучніший випадок був з Ігорем Індилом, коли його затримали та фактично вбили в міліції. А потім сказали, що він сам загинув, впавши з лавки", - розповів голова громадської організації "Корпус свободи" Євгеній Філіпов.

Також неподалік встановили два стенди. На них охочі могли написати свої побажання міліціонерам.

Біля одного зі стендів студент Михайло маркером написав - "Шановні співробітники міліції, ідіть ви на***".

"А що ще можна їм написати?, - сказав він. - Усім і так відомо, що їм потрібні тільки бабки й познущатися над людьми. Наші міліціонери - конкретні сволоти. Їх тільки могила виправить. Я не вірю у користь всяких там акцій. Тих гадів потрібно просто позвільняти нафіг. Часто буває, що міліціонер читати й писати нормально не вміє. Що то за міліція така?"


Зараз ви читаєте новину «"Наші міліціонери - конкретні сволоти" - у Львові їх послали на три літери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі