четвер, 01 вересня 2011 12:27

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Міліція наказала прихильникам Тимошенко прибрати три намети з Хрещатика

Міліція наказала прихильникам Тимошенко прибрати три намети з Хрещатика

Співробітники міліції просять народних депутатів від опозиції прибрати три агітаційних намети, які встановлено в Києві на вул.Хрещатик, на протилежній від Печерського районного суду стороні.

Як розповів журналістам у четвер народний депутат Сергій Пашинський (БЮТ-"Батьківщина"), депутати раніше поінформували Київську міськадміністрацію про те, що вони встановлять біля Національного союзу України три агітаційних намети, однак офіційного дозволу на це не отримали.

Депутат підкреслив, що ці намети є одночасно і громадськими приймальнями депутатів БЮТ Віктора Олійника, Андрія Сенченка та Всеволода Бородіна, і тому дозволу на їх встановлення не потрібно.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "І це суд? Не смішіть мої капці!" - прихильники Тимошенко не здаються

Пашинський зазначив, що ці агітнамети встановлено вранці в четвер і їх буде демонтовано сьогодні ввечері.

Нагадаємо, що Печерський суд в центрі Києва продовжують пікетувати прихильники екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Вони розгорнули свої намети на вулиці Хрещатик. У свою чергу, депутати відкрили у цих наметах свої приймальні, аби міліція не змогла їх демонтувати.

Зараз ви читаєте новину «Міліція наказала прихильникам Тимошенко прибрати три намети з Хрещатика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі