четвер, 16 жовтня 2008 17:21

Янукович: Країна не може жити з такою ганьбою перед всім світом

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що парламент проголосує за зміни в бюджеті в частині фінансування виборів.

Про це він сказав у інтерв`ю журналістам.

За його словами, "парламент збереться, я думаю, і проголосує, тому що інших варіантів немає".

Він зазначив, що за ситуації, коли "немає коаліції, немає стабільного уряду", далі країна в такому "стані хаосу жити не може".

На питання, які будуть дії фракції Партії регіонів у разі, якщо фракція БЮТ заблокує трибуну, щоб перешкодити ухваленню змін до бюджету на 2008 рік у частині фінансування виборів, Янукович відповів, що за ситуації, коли уряд спочатку подає такий законопроект, а потім його фракція блокує роботу парламенту, це буде "чергова авантюра, і для нас це не буде дивним". "Я думаю, що ми знайдемо вихід з цієї ситуації", - сказав він.

Янукович зазначив, що "вибори будуть, тому що країна не може жити в кризовому стані". "Ми вважаємо, що країна не може жити з такою ганьбою перед всім світом", - сказав Янукович.

Він сказав, що ситуація, що склалася навколо судів, "це вже не політична криза, а криза влади", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Країна не може жити з такою ганьбою перед всім світом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі