субота, 07 квітня 2007 17:20

Янукович кинув своїх прибічників на Майдані

Прем`єр-міністр України Віктор Янукович відмінив сьогоднішній виступ на мітингу на Майдані Незалежності у зв`язку з тим, що відправився на екстрені переговори, що стосуються розв`язання політичної кризи в Україні.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив учасників мітингу на Майдане Незалежності народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесниченко.

Як уточнив депутат в бесіді з кореспондентом УНІАН, прем`єр вже під`їжджав до Майдану для виступу на мітингу, проте, знаходячись в районі Європейської площі, він отримав терміновий дзвінок про те, що необхідно терміново вирушити на переговори.

При цьому В.Колесниченко не зміг уточнити, куди саме відправився прем`єр, і з ким вестимуться переговори, підкресливши, проте, що переговори дуже важливі і можуть вирішити кризу.

В.Колесниченко додав, що прем`єр чекав цього дзвінка, і не виключає, що дзвінок був від представників сусідньої країни.

За даними депутата, переговори проходитимуть "на нейтральній території в закритому колі".

Народ, що зібрався на Майдані, народний депутат В.Колесниченко закликав вирушити до Центральної виборчої комісії для проведення мітингу там, повідомляє УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Янукович кинув своїх прибічників на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі