четвер, 22 листопада 2007 08:47

Янукович і виконавчий секретар СНД Лебедєв обговорили перспективи співдружності

Прем"єр-міністр Віктор Янукович і голова Виконавчого комітету - виконавчий секретар СНД Сергій Лебедєв обговорили перспективи співдружності.

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів.

Відповідно до повідомлення, зустріч Януковича й Лебедєва відбулася в Ашгабаті, у рамках офіційного візиту Януковича в Туркменістан.

Прем"єр-міністр привітав Лебедєва із призначенням на посаду голови Виконавчого комітету - виконавчого секретаря СНД.

При цьому Янукович висловив упевненість у конструктивному й плідному співробітництві з Виконавчим комітетом СНД, оскільки зараз Україна головує в Раді глав урядів держав-учасниць співдружності.

Під час розмови сторони обговорили стан і перспективи співдружності, роль Виконавчого комітету у виконанні плану основних завдань із реалізації Концепції подальшого розвитку СНД.

Янукович і Лебедєв також обговорили основні напрямки діяльності, закладені в програмі головування України, її соціально-економічну складову.

Прем"єр-міністр висловив надію, що засідання ради глав урядів держав-учасниць СНГ в Ашгабаті пройде результативно.

Янукович відбув із дводенною поїздкою в Ашгабат (Туркменістан) для участі в засіданні Ради глав урядів Співдружності Незалежних Держав.

Засідання Ради глав урядів СНД пройде в Туркменістані 22 листопада.

Як очікується, прем"єри розглянуть документи, що регламентують взаємодію держав - учасниць СНД у галузі економіки, міграції, освіти, транспортної й митної політики, а також у бюджетно-фінансовій сфері.

Секретаріат Президента, Міністерство закордонних справ і зацікавлені відомства України вивчають наслідку виходу Росії з угоди про транзит нафтопродуктів магістральними трубопроводами країн СНД.

31 жовтня прем"єр-міністр Росії Віктор Зубков заявив про те, що Росія виходить із цієї угоди.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і виконавчий секретар СНД Лебедєв обговорили перспективи співдружності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі