середа, 29 січня 2014 20:41

Янукович і Арбузов приїхали до ВР

Янукович і Арбузов приїхали до ВР
Віктор Янукович Фото: zn.ua

Президент Віктор Янукович приїхав до Верховної Ради. Про це у ефірі телеканалу ТВі повідомив позафракційний депутат Олег Ляшко, перебуваючи на прямому зв'язку зі студією.

"У Верховну Раду приїхав Янукович. Я особисто бачив Арбузова, Клюєва, Портнова, інші дієві особи. Вони уламують свою фракцію, щоб ті не голосували за ті закони, які треба країні", - сказав він.

"Зараз у ці хвилини вирішується, куди повернеться історія. Або наша країна буде втягнута у громадянську війну і ріки крові, або ми відступимо від цієї прірви і встановимо мир в України. Це все зараз залежить від Януковича і від Партії регіонів. Якщо вони переламають свою фракцію, якщо ті відмовляться голосувати за Конституцію 2004 року, за амністію - це означає війна на знищення власних громадян. Все залежить від Януковича", - зазначив Ляшко.

Депутат вважає, що закони про амністію мають бути ухвалені сьогодні.

"Чи будуть ухвалені? Я бачу, що критична маса у парламенті є. Мінімум, за нашими підрахунками, 240-250 депутатів... Багато депутатів із Партії регіонів, вони готові голосувати за закони, які зупинять братовбивчу війну. Але керівництво держави — Янукович, його наближення — очевидно хочуть війни. І тому змушують своїх депутатів не голосувати за ці закони", - наголосив політик.

На питання журналістки, чи буде ухвалений закон про амністію до ранку, відповів: "Я молю Бога, щоб був. Бо якщо це не буде, то рятуй нас Боже від того, щоб потім буде в Україні".

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Арбузов приїхали до ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі