четвер, 24 січня 2008 16:36

Янукович хоче повернутися

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович сподівається найближчим часом "прийти до влади" і продовжити курс реформ, розпочатий 2006 року.

Про це екс-прем"єр сказав під час зустрічі з заступником держсекретаря США Деніелом Фридом. Віктор Янукович зауважив, що в Україні є "багато здобутків, і незважаючи на політичну кризу, яка була в 2007 році, нам вдалося утримати економіку". Водночас, він висловив жаль, що уряду не вдалося продовжити курс реформ, який був започаткований 2006 року.

За його словами, програма його уряду, розроблена за участю міжнародних експертів, залишилася невиконаною, але Віктор Янукович сподівається, що його політична сила реалізує її, коли "найближчим часом" повернеться до влади.

Віктор Янукович зауважив, що в Україні "складна політична ситуація". За його словами, коаліція має "дуже хитку більшість у парламенті". Він наголосив, що "в такій ситуації дуже важко починати будь-які реформи".

Віктор Янукович сказав, що Україна "йде демократичним шляхом розвитку". Він додав, що і опозиція, і коаліція мають змогу висловити свою точку зору, і вони дослухаються "один до одного", що сприяє пошуку консенсусу, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче повернутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі