вівторок, 31 липня 2012 11:52

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Янукович дав команду судити Тимошенко по телевізору" - "бютівець"

"Янукович дав команду судити Тимошенко по телевізору" - "бютівець"
Павловський розповів, що під судом знову мало не побилися. Фото: sprotiv.org

Партійці Юлії Тимошенко вважають абсурдом вимогу державного обвинувачення проводити відеоконференцію у суді по справі ЄЕСУ, оскільки підсудна хвора і не може бути присутньою особисто.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив "бютівець" Андрій Павловський, коментуючи сьогоднішні події біля суду у Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судді хочуть бачити Тимошенко хоча б на моніторі - засідання відклали на 14 серпня

"Суд був такий — в черговий раз зібралися на півгодинки, щоб ще раз перенести це засідання. Янукович дав команду судити Юлію Тимошенко по телевізору. Ну пішов би вже далі — судив би її по фотографії. Поставив би фотографію у Межигір'ї, запросив би суддів, прокурорів, і дали б їй "десятку". Оце було б чудово, усе якраз для Європейського суду, який буде у серпні", - іронізує нардеп.

Також за його словами, влада знову заважала проведенню зустрічі депутатів із виборцями під судом.

"Нинішні харківські керівники Допа з Гепою ніяк не заспокояться, що нормально, в цивілізований спосіб люди прийшли під суд, тим більше народні депутати подали заявку на зустріч з людьми. Суд не заборонив, тим не менше, якісь бандюки спортивної статури, кримінальної зовнішності — бритоголові у чорних футболках, нападали, коли ми монтували невеличку сцену — виривали її, провода, ламали обладнання. Добре, що від нас теж приїхали хлопці з Донецька, з Луганська, вони знають, як з такими треба поводитись. То вони відбили сцену й апарутуру відремонтували - провели, що планувалося", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко відмовилася брати участь у суді в режимі відеоконференції - заява

За словами Павловського, на нардепів та їх власність нападали три рази, але міліція на це ніяк не відреагувала.

"Міліція стоїть поряд, полковники ці відвертаються, їм соромно. Ми їм кажемо, що ж ви кримінал обслуговуєте? Не ви ними, а вони вами командують. Прийшов якийсь на понтах, в цепурах, почав полковником міліції командувати, куди йому що робити. Це просто жах", - повідомив нардеп.

"Якщо ваша міська рада дає дозвіл на проведення заходу, - звернувся Павловський до харківського керівництва, - то якого чорта, ваші бойовики потім нападають на мирне населення? Ну це просто дикість".

Зараз ви читаєте новину «"Янукович дав команду судити Тимошенко по телевізору" - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі