субота, 18 лютого 2012 16:59

Янукович боїться програти вибори, бо його закатають в асфальт - Вітренко

Янукович боїться програти вибори, бо його закатають в асфальт - Вітренко

Президент Віктор Янукович провалив внутрішню та зовнішню політику.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" заявила лідерка Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко.

"Не у кожного це вийшло б. Віктор Федорович думає, що він щасливчик, бо відірвав собі "Межигір'я", синів прилаштував, усіх через коліно поламав. Але Бог правду бачить і повідомить її ще при нашому житті", - зауважила вона.

За її словами, Янукович боїться втратити свої мільярди, які знаходяться на Заході.

"Януковича можна назвати мільярдером. Він "важить" десь на рівні третини або чверті капіталів Ахметова (журнал "Форбс" оцінює статки Ріната Ахметова у $16 млрд. — ред.). По-друге, капітали олігархічного оточення Януковича — Ахметова, Фірташа, Ярославського, Тарути, інших — теж у західних банках. Вони купили там собі не тільки будинки, яхти, а й підприємства. Інвестують в економіку Заходу", - додала Вітренко.

Нещодавно лідерка Прогресивної соцпартії повернулася з Донецька.

"Враження, ніби потрапила в царство Маркіза Карабаса. "Чиє це, оце?" — питаю. Кажуть, Саші Януковича — бізнес-центри, підприємства. Таку ж грандіозну діяльність він розгортає по всій країні. А ще недавно він був непомітним стоматологом", - наголосила Вітренко.

Найбільший страх президента — що з ним вчинять так, як він із екс-прем'єркою Юлією Тимошенко.

"Він боїться, що після програшу президентських виборів його закатають в асфальт так, як він це зробив із Тимошенко. І розуміє: розправа буде жорсткою, на свободі точно не залишать. Страх утратити владу спонукає його ставити перевірених людей в СБУ, Міністерства оборони, внутрішніх справ. Він посилює репресивний апарат", - зауважила Вітренко.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «Янукович боїться програти вибори, бо його закатають в асфальт - Вітренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі