понеділок, 25 січня 2021 10:55

Американські санкції проти Дубінського: Майкл Щур потролив Зеленського

Американські санкції проти Дубінського: Майкл Щур потролив Зеленського
Президент Зеленський вчергове абсолютно випадково вирішив промовчати, каже Майкл Щур.

Президент Володимир Зеленський настільки часто ховає голову у пісок під час скандалів, що на Банковій уже утворився кар'єр, сказав телеведучий Майкл Щур у своїй програмі, коментуючи санкції США проти народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського.

"Народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубінський, голова обласного осередку партії президента Зеленського, працює на Росію. За що потрапив під санкції США. Відтепер єдина ґрін-карта, на яку може розраховувати Дубінський, - це партійний квиток "Слуги народу". А єдине, що може радувати пана Олександра - він у санкційному списку не сам. Там купа проросійських "регіоналів" і продажних чиновників. Схоже Сашко зв'язався з поганою компанією, почав втручатися в американські вибори за російським сценарієм.

Доказом причетності Дубінського до втручання в американські вибори, за версією американців, став його зв'язок з російським агентом та народним депутатом Андрієм Деркачем. У Держдепі США вважають, що колишній депутат Партії регіонів, а зараз позафракційний Деркач розповсюджував російську дезінформацію про тепер вже президента США Джо Байдена.

Деркач настільки токсичний, що контактувати з ним, це як мати спільне фото з Саддамом Хусейном 2003-го.

А Володимир Зеленський вчергове абсолютно випадково вирішив промовчати з приводу чергового скандалу всередині його команди "слуг народу", - сказано у випуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Зеленський відповідає за Дубінського

11 січня США запровадили індивідуальні санкції, зокрема проти Олександра Дубінського. США заявили про "частину пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу, що стосується Андрія Деркача".

Торік Посольство США заявило, що нардеп Деркач є російським агентом.

Зараз ви читаєте новину «Американські санкції проти Дубінського: Майкл Щур потролив Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі