четвер, 04 жовтня 2007 10:42

Якщо Тимошенко стане прем"єром, "це буде дуже, дуже добре" - Качинський

Прем"єр-міністр Польщі Ярослав Качинський сподівається, що Блок Юлії Тимошенко і Блок "Наша Україна-Народна Самооборона" отримають більшість місць у Верховній Раді 6-го скликання.

Про це він сказав у ефірі польського радіо.

"Я буду радий, якщо результат, про який знаю, тобто 230 мандатів для "помаранчевих", збережеться, це буде дуже, дуже добре", - сказав він.

На думку Качинського, у такому разі Тимошенко буде призначена прем"єром, що може призвести до остаточної перемоги прозахідних сил.

"Тоді пані Тимошенко буде прем"єром, і можна сказати, що "помаранчева революція", сподіваюся, у цьому випадку остаточно переможе", - зазначив голова уряду Польщі.

За підрахунками Центральної виборчої комісії  після опрацювання 99,93% протоколів у Верховну Раду проходять Партія регіонів - 34,35%, Блок Юлії Тимошенко - 30,73%, Блок "Наша Україна - Народна Самооборона" - 14,16%, Комуністична партія - 5,38%, Блок Литвина - 3,96%.

В Україні 30 вересня пройшли вибори Верховної Ради, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Якщо Тимошенко стане прем"єром, "це буде дуже, дуже добре" - Качинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі