понеділок, 21 січня 2008 10:02

Як Валентина Семенюк святкувала весілля (ФОТО)
5

В суботу в невеликому затишному Печерському загсі було не проштовхнутися. На весілля Валентини Семенюк і Віталія Самсоненка прибули не тільки родичі, але і небувала кількість преси, пише Комсомольська правда.

Молодята приїхали вчасно. Обранець Валентини Семенюк, бізнесмен Віталій Самсоненко, сам відкрив двері для майбутньої дружини і допоміг їй вибратися з салону шикарного "Мерседеса". Ніжно обійнявши наречену за талію, він посміхнувся в об"єктиви телекамер. Сама Валентина Петрівна ненадовго забула про проблеми на роботі.

Поздоровляти молодят прибули обидві дочки Семенюк - Людмила і Ганна, а також мати нареченого і його син Володимир з своєю дружиною і маленьким сином. Дивно, але свідками стали старші діти - Людмила Семенюк і Володимир Самсоненко.

"Я вважаю, що головне - це їхня велика любов, - розчулився син нареченого перед церемонією. - У батька і його нареченої відкрилося друге дихання. Я хотів би побажати їм йти завжди разом і виконати задумане - плани у них, повірте, величезні!"

На церемонію одруження Валентина Петрівна вирішила не надягати весільне плаття, обмежившись зшитим на замовлення білим костюмом з гудзиками у вигляді квітів. Наряд доповнювали білі чобітки на шпильках. Наречений вбрався в елегантний чорний костюм з краваткою в смужку, замовлений, за словами рідних, в недешевому паризькому ательє.

Сама церемонія була вивірена до дрібниць. Навіть на рушник з написом "На частку" молодята встали разом на рахунок "три". Мабуть, Віталій і Валентина відрепетирували урочистий момент наперед. Потім наречений поцілував наречену і "окільцював" її безіменний палець простеньким золотим колечком.

"Гірко!" - крикнули гості. І молодята підняли келихи із золотистим шампанським. (Пляшка французького напою Mumm Cordon Rouge обійшлася Володимиру Самсоненку, який організував весілля, приблизно у 100 доларів.)

Всупереч старанням розпорядників церемонії про урочистість відразу якось забули - діти і родичі кинулися поздоровляти молодят, що об"єднали не тільки свої долі: у свідоцтві про шлюб значиться подвійне прізвище "Семенюк-Самсоненко".

Наступного дня молодята вінчалися в Теплому храмі Києво-печерської лаври. За визнанням самої нареченої, їй настільки сподобалася атмосфера цієї церкви, що вона вирішила зробити її сімейним храмом.

На весілля "перед престолом Божіїм" молоді запізнилися майже на годину - з чуток, через пробки, що скували центр міста. Валентина Петрівна одягнулася по-простому: у сіро-рожеву сукню, розшиту лелітками, зверху накинула косинку (мабуть, щоб в церкві прикрити глибоке декольте). Цей наряд був дарований їй чоловіком за тиждень до весілля. В ролі дружок виступали все ті ж: старша дочка Семенюк-Самсоненко і син її чоловіка, які винесли випробування, утримавши вінчальні корони над головами батьків.

Тільки ось із запрошених на вінчання соратників соціаліста не прийшов ніхто: VIP-місця, відведені в церкві відразу за молодятами, так і залишилися порожніми.

Зараз ви читаєте новину «Як Валентина Семенюк святкувала весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі