субота, 12 квітня 2008 19:19

Як Турчинов дерева саджав (ФОТО)

Перший віце-прем"єр-міністр України, кандидат на посаду Київського міського голови від БЮТ Олександр Турчинов закликає всіх кандидатів у мери Києва під час виборчої кампанії зайнятися озелененням Києва.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав журналістам на суботнику в одному з київських парків.

За словами Турчинова, БЮТ виступив з ініціативою очистити Київ від сміття, "яке заважає нормально жити і відчувати велич і красу нашого міста".

"Користуючись нагодою, я хочу звернутися до всіх кандидатів на посаду мера, до всіх, хто хоче балотуватися в Київраду: той час, який залишається до виборів, давайте використаємо не тільки на агітацію… а просто поприбираємо рідне місто", - сказав Турчинов.

За його словами, якщо всі кандидати на посаду мера столиці візьмуть лопати та граблі і просто поприбирають території та посадять дерева, Київ отримає від цього велику користь. "Якщо прибирання Києва називають піаром, то такий піар є корисним для Києва, бо чистить і місто, і душу" - цитує кандидата у мери сайт БЮТ.

Турчинов сподівається, що протягом виборчої кампанії Київ стане чистішим і гарнішим, повідомляє УНІАН.

Фото Дмитра Купріяна

Зараз ви читаєте новину «Як Турчинов дерева саджав (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі