четвер, 17 квітня 2008 14:21

Як "регіонали" у Раді Добкіна захищали, а Яценюк показав кулаки (ФОТО)
6

Сьогоднішнє засідання Ради розпочалося з 30-хвилинної перерви. Блок Тимошенко навідріз відмовився розглядати зміни до закону про Кабмін натомість вимагаючи розглянути питання про позачергові вибори у Харкові.

У свою чергу "Регіони" пригрозили заблокувати роботу Ради, якщо Яценюк погодиться на вимогу блоку Тимошенко і пообіцяли висловити спікеру недовіру. Як тільки голова ВР наблизився до питання про перевибори мера Харкова, до президії зайшли "регіонали". Яценюк оголосив ще одну перерву.

"Я оголошую півгодинну перерву на прохання фракцій партії регіонів та КПУ. І тому що прийшов у президію мій колега", - сказав спікер, маючи на увазі Владислава Лук"янова, який вкрав його картку голосуванні за прем"єрство Тимошенко.

Проте після закінчення другої перерви депутати від ПР продовжували блокування. Яценюк був змушений достроково припинити роботу засідання.

"Компроміс поки що не досягнуто і прийняте наступне рішення – керівники фракцій збираються задля того, щоб сформувати пакет, який дасть можливість і коаліції, і опозиції прийти до згоди у частині голосування", - сказав Яценюк.

Він запропонував керівникам провести нараду, яку продовжити у п"ятницю о 9:30, щоб визначитися з порядком денним.

Оцінюючи роботу парламенту за нинішній тиждень, Яценюк зазначив, що може поставити "тверду трійку, як депутати відпрацювати мінімальний пакет".

"Максимальне завдання (парламенту) – це політична стабілізація в країні і ухвалення пакетів реформістських законів. Знайдіть зараз хоча б один реформістський закон, яких знаходиться у порядку денному сесії Верховної Ради", - сказав він.

"Зараз соціальний популізм, виключно питання, які грають в плюс на електорат і грають в мінус економічній стабільності і єдності держави в цілому", - додав Яценюк.

Фото: УНІАН.

"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Як "регіонали" у Раді Добкіна захищали, а Яценюк показав кулаки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі