середа, 27 серпня 2008 11:32

Як Добкін і Кернес допомагали освячувати скандальний храм (ФОТО)

Секретар харківської міськради Геннадій Кернес, мер Харкова Михайло Добкін та депутат Харківської міської ради (партія Регіонів), брат покійного Євгена Кушнарьова Сергій Кушнарьов взяли участь в церемонії освячення встановленого в Сквері Перемоги хреста, поставленого для позначення будівництва храму Дружин-Мироносиць у Харкові.

23 серпня - в свято звільнення Харкова від німецьких загарбників під час Великої Вітчизняної війни, міські власті вирішили встановити хрест для позначення будівництва дев"ятикупольного (45 м у висоту) православного храму (Московського патріархату) Жінок-Мироносиць.

Жителі довколишніх будинків протестують проти будівництва храму таких розмірів, мотивуючи це тим, що храм знаходитиметься всього в 50 метрах від їх житла та що будівництво може зруйнувати архітектурний ансамбль скверу та призведе до вирубки великої кількості дерев, яких і так не вистачає в центрі міста.

Крім того, як стверджують протестуючі, будівництво храму може привести до руйнування їх житла.

Фото: УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Як Добкін і Кернес допомагали освячувати скандальний храм (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі