пʼятниця, 14 березня 2008 20:31

Ахметов презентував свою нерухомість в Каннах

Компанія "Систем Кепітал Менеджмент", яка належить бізнесмену Рінату Ахматову, презентувала холдинг у сфері нерухомості "Еста" на міжнародній виставці з нерухомості MIPIM-2008 у Каннах.

Компанія "Еста Холдинг" (раніше - "СКМ Істейт") сфокусована на інвестуванні, розвитку і управлінні активами Групи СКМ у сфері нерухомості.

"Ми вивчаємо різні сегменти українського ринку послуг і зацікавлені у виході на найбільш об"ємні і такі, що найшвидше розвиваються. Сегмент нерухомості повністю відповідає зазначеним критеріям і має великий потенціал для росту", - заявив директор з міжнародних зв"язків і відносин з інвесторами Компанії СКМ Джок Мендоза-Вілсон.

У планах "Еста Холдингу" – "зміцнення позицій компанії на ринку України, а в довгостроковій перспективі - вихід на закордонні ринки нерухомості".

На сьогодні компанія "Еста Холдинг" представлена в наступних сегментах ринку нерухомості: комерційна нерухомість (офісні проекти класу "А" і великі торгові центри), житлова нерухомість (елітне житло) і готельний бізнес (компанія є власником двох готелів "преміум-класу" - "Донбас-Палас" у Донецьку і "Опера" у Києві), повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов презентував свою нерухомість в Каннах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі