вівторок, 14 червня 2016 02:16

Афанасьєва і Солошенка обміняють сьогодні - ЗМІ

Афанасьєва і Солошенка обміняють сьогодні - ЗМІ
Фото: sockraina.com

У вівторок 14 червня відбудеться обмін двох українців Геннадія Афанасьєва та Юрія Солошенка, незаконно утримуваних у Росії. Про це в коментарі ZN.UA повідомило джерело в Адміністрації президента України.

Поки невідомо, кого саме Україна видасть натомість російській стороні. Ця інформація з'явиться вже вранці. Але одним із фігурантів обміну є жінка, одеситка. Швидше за все, мова йде про осіб, обвинувачених у справі про події 2 травня 2014 року в Одесі.

Обмін запланований на середину вівторка. Але час можуть переносити. Застосовуватимуть ту ж схему, що і під час обміну Надії Савченко на російських ГРУшників, коли українку і росіян одночасно доставили на батьківщину літаками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведчук розкрив подробиці майбутнього обміну полоненими

Нагадаємо, 29 травня президент України Петро Порошенко повідомив про попередні домовленості з Кремлем про звільнення Юрія Солошенка і Геннадія Афанасьєва.

11 червня стало відомо, що українська сторона передала РФ документи щодо повернення на батьківщину Солошенка і Афанасьєва.

Зараз ви читаєте новину «Афанасьєва і Солошенка обміняють сьогодні - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі