пʼятниця, 29 липня 2011 13:13

Адвокат визнав, що Тимошенко – його перший клієнт після ДТП

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Київської області на своєму засіданні у четвер 28 липня розглянула питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності адвоката Миколи Титаренка, пише Закон і бізнес.

Адвокат Титаренко особисто брав участь у засіданні при розгляді цього питання. На засіданні він визнав, що порушив правила адвокатської етики, але не усвідомлював цього під час судового засідання. Крім того, М. Титаренко повідомив, що це був для нього перший досвід представництва інтересів підсудних у кримінальних справах в його адвокатській практиці, крім справи про незначне ДТП.

Як повідомив член дисциплінарної палати КДКА Київської області Петро Бойко в ексклюзивному коментарі газеті "Закон і Бізнес", КДКА Київської області на засіданні визнало наявність достатніх підстав для відкриття дисциплінарного провадження стосовно М. Титаренка.

Однією з підстав для відкриття дисциплінарного провадження стало порушення адвокатом правил адвокатськоїетики. Всупереч ст. 53 Правил адвокатськоїетики М. Титаренко в заяві про відвід

судді будував свою аргументацію на підставі свідомо неправдивих відомостей і свідомо неправомірної правової оцінки фактів.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат визнав, що Тимошенко – його перший клієнт після ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі