середа, 04 грудня 2019 08:20

Адвокат родин Героїв Небесної сотні припинила голодування

Адвокат родин Героїв Небесної сотні припинила голодування
Адвокат сімей Небесної сотні Євгенія Закревська голодувала 13 днів. Фото - facebook.com/eugeniyazz

Адвокат сімей Небесної сотні Євгенія Закревська повідомила, що припинила голодування, яке тримала через загрозу припинення розслідування справ Майдану.

"Зупиняємо голодування, але не припиняємо контролювати виконання владою плану дій по відновленню слідства у справах Майдану і не втрачаємо суспільної уваги над цими справами. Як тільки зникає увага суспільства – зникає пріоритет для влади, і починається колапс", - написала Закревська в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокатка родин Героїв Небесної Сотні голодує 5 день: на її підтримку запустили флешмоб

Додала, що тепер треба вимагати підписання прийнятого закону про перезавантаження ДБР президентом. А також указу про затвердження нової структури ДБР зі створеним новим управлінням у справах Майдану.

39-річна Євгенія Закревська 21 листопада оголосила голодування, поки Верховна Рада не прийме поправку до закону про Державне бюро розслідувань, якою створить спеціальне управління і переведе туди без конкурсу частину слідчих Генпрокуратури, що розслідували справи Майдану.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат родин Героїв Небесної сотні припинила голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі