середа, 21 листопада 2012 01:00

Адвокат Луценка розкрив роль його дружини у судових процесах

Адвокат Луценка розкрив роль його дружини у судових процесах
Фото: tvi.ua

Дружина ув'язненого екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко забезпечила половину успіху судового процесу у справі Юрія Луценка.

Про це в ефірі телеканалу ТВі сказав адвокат Луценка Ігор Фомін.

"Окрім того, що людину потрібно захищати професійно, дуже важливу роль у кримінальному процесі, коли людина заарештована, відрізана від життя, потрапила в абсолютно інший світ, грають захисники з числа близьких облич", - зазначив Фомін.

За його словами, до таких захисників належить дружина Юрія Луценка.

"Я вважаю, що, мабуть, завдячувати за половину успіху нашого процесу, а він успішний, не зважаючи на такі його результати, потрібно участі у ньому Ірини Луценко", - наголосив адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко хотів ночувати в суді, але засідання перенесли на середу

Водночас, на його переконання, жодна процедура у справі Луценка не забезпечить стороні захисту справедливий суд.

"Я вважаю, що ніяка процедура нам не може надати справедливий суд. Україна потребує не нову процедуру, а наявність справедливого суду" , - підсумував Фомін.

Нагадаємо, судді Апеляційного суду Києва сьогодні, у середу, об 11.00 продовжать розгляд скарг екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка на вирок у справі про організацію незаконного стеження за водієм колишнього першого заступника голови СБУ Володимира Сацюка Валентином Давиденком.

Відповідне рішення у зв'язку із закінченням робочого дня ухвалив головуючий на судовому процесі суддя Олег Присяжнюк.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Луценка розкрив роль його дружини у судових процесах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі