вівторок, 15 квітня 2014 00:28

Спецтема: Війна на Донбасі

Адміністрація президента звинуватила еліти Донбасу в корисливості

Адміністрація президента звинуватила еліти Донбасу в корисливості
Андрій Сенченко. Фото: nbnews.com.ua

Регіональна еліта Луганська та Донецька, дестабілізуючи ситуацію в цих містах, насправді прагне зберегти за собою право далі грабувати Донбас.

Таку думку в ефірі 5 каналу висловив тимчасовий виконувач обов'язків заступника голови Адміністрації президента України Андрій Сенченко.

"Еліта Донецька і Луганська, яка бореться за автономізацію цих регіонів, насправді веде боротьбу за право далі грабувати Донбас, за право далі експлуатувати мільйони людей", - зазначив Сенченко.

"Проблема не в тому, що на місцях абсолютно паралізована нікчемна влада. Ті люди, які розуміють цінність єдиної України, їм потрібно не тільки записуватися в загони самооборони. Їм потрібно працювати з цивільним населенням, яке поки що цю цінність не усвідомило", - підкреслив чиновник.

За його словами, влада на Донбасі, як виконавча, так і правоохоронна, увесь час відстоювала не законні інтереси громадян, а захищала Януковича, його сім'ю і бізнес.

"Одномоментно замінити цих людей неможливо, тому що сьогодні знайти серед міліцейського керівництва на Донбасі фахівців з кришування наркопритонів та проституції можна скільки завгодно, а чесних людей у ​​керівництві міліції - одиниці", - уточнив Сенченко.

Зараз ви читаєте новину «Адміністрація президента звинуватила еліти Донбасу в корисливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі